Om oss

Les mer

Hvem er vi?

Osmozone er en liten norsk nettbutikk som spesialiserer seg på ozonmaskiner. Målet vårt er å gi deg som slutt-kunde lavest mulig pris, så importerer alle maskinene våre direkte til vårt eget lager.

Derfor er det bare mulig å kjøpe Osmozone via vår nettbutikk og maskinene er ikke tilgjengelige hos de store fysiske varehandlere i Norge. 

Vår historie

Etter at vi leste all vitenskapen bak ozon og testet den vår egen leilighet ble vi såpass imponert over resultatene at vi bestemte oss for å utvikle en ozonmaskin for hjemmebruk.

De aller fleste ozonmaskiner som selges koster flere titalls tusen kroner og ment for å brukes i kjøpesentre, cruiseskip og arenaer.

Osmozone ble født for å lage ozonmaskiner for hjemmebruk.

Da Victor er fullt klar over viktigheten av kvalitet og effektivitet etablerte han han Osmozone sin luktgaranti som bedriftens hovedregel:

“Hvis lukten ikke fjernes, får du pengene tilbake.”

Vi brukte også lang tid på å gjøre maskinen som så enkelt som mulig å bruke.  Bruksanvisning forteller deg steg-for-steg hva du skal gjøre.
Så alt du trenger å gjøre er å skru på timeren og forlate rommet.

Er du usikker på behandlingstiden kan du bruke behandlingstid kalkulatoren på siden vår.

Hvis du selv har et luktproblem eller kjenner noen som har det anbefaler vi sterkt at du tar en titt ettersom den er den eneste ozonmaskinen på dagens marked som selges med en pengene-tilbake garanti hvis lukten ikke skulle bli fjernet.

Vi er en helnorsk bedrift (org.nr er 827834572) og vårt telefonnummer er +47 38 99 49 66.

Alle produkter som selges er pris oppgitt med mva og vi støtter alle de vanlige norske betalingsmetoder som bankkort, PayPal, Klarna og Vipps.

Har du noen spørsmål så er det bare å ta kontakt med oss på mail til post@osmozone.no eller ring oss på +47 38 99 49 66 så svarer vi så fort vi kan.
Vennlig hilsen,

Victor Hansen, daglig leder av Osmozone