Retur

For å være kvalifisert for retur må varen din være i salgbar tilstand, dvs. at varen må returneres i original emballasje og produktet kan ikke ha estetiske eller funksjonelle skader. Hvis du ønsker å returnere varen, vennligst send oss en mail til post@osmozone.no så vil vi hjelpe deg.

Vi har en 14-dagers returrett, noe som betyr at du har 14 dager etter å ha mottatt varen din til å be om retur.

Retur dekkes av kjøper. Ved bytte av varer spanderer vi returkostnaden. (Gjelder ved bytte av èn ordre).

For å starte en retur kan du kontakte oss på post@osmozone.no. Hvis returen din godtas, sender vi deg en returfraktetikett, samt instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken. Varer sendt tilbake til oss uten å først be om retur, godtas ikke.

Du kan alltid kontakte oss for ethvert returspørsmål - post@osmozone.no.


Skader og problemer
Kontroller bestillingen din ved mottakelse og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan raskest mulig finne en god løsning på problemet.

Refusjoner
Vi vil varsle deg når vi har mottatt og inspisert returen, og gi beskjed om refusjonen ble godkjent eller ikke. Hvis det blir godkjent, får du automatisk tilbakebetaling med den opprinnelige betalingsmåten. Du vil få tilbakebetalt salgsummen minus kostnaden av returfrakten.. Husk at det kan ta litt tid for banken eller kredittkortselskapet å behandle og overføre refusjonen.

SVALBARD (POSTNR 9170 TOM 9179) ELLER FELTPOST (POSTNR 0018 OG 0019)

Leveranser til Svalbard og norsk kontinentalsokkel selges uten tillegg av merverdiavgift. Selv om våre priser i nettbutikken er tillagt mva, vil dette bli fjernet på faktura og ikke belastet ditt betalingskort eller din PayPal konto. Ekstra leveringstid må påberegnes for slike bestillinger og det er viktig at faktura og leveringsadresse er den samme.

Vær klar over at merverdiavgiften kan forbli reservert på ditt betalingskort noen få virkedager etter vi har sendt ordren.